Klikk&Hent

Vilkår for klikk&hent:

Følgende vilkår gjelder for klikk&hent.

Kjøp varene dine på nett. Med klikk&hent kan du enkelt kjøpe varene dine på nett og hente på vårt varelager på Holmlia. Varer som bestilles med klikk&hent blir plukket og vanligvis gjort klart innen 24 timer. Du vil motta en SMS med hentekode når varen(e) er klar til å hentes. Klikk&hent gjelder kun innenfor gjeldende åpningstider og med vilkår som beskrevet på denne siden med mindre noe annet er avtalt.  

Slik fungerer klikk&hent i korte trekk:

  • Legg varen(e) du vil kjøpe i handlevognen i nettbutikken.
  • Velg alternativet "hent" som leveringsmetode.
  • Vi sender deg en SMS så fort varen(e) er klar til henting.
  • Varen(e) må hentes i løpet av 2 timer innenfor beskjed om tidspunkt for henting. Dato for henting vil også bli informert om.
  • Ved henting må du fremvise legitimasjon, hentekode og ordrenummer.

Klikk&hent er åpent Mandag - Lørdag kl. 10:00 - 18:00. Du vil få en SMS om dato og tidspunkt for når varen(e) er plukket og klar til å hentes. Varen(e) må hentes innen 2 timer etter mottatt dato og tidspunkt for henting. Dersom varen(e) ikke blir hentet innen 2 timer fra mottatt dato og tidspunkt for henting, er ikke ordren/varen(e) lengre tilgjengelig for klikk&hent og bestillingen vil bli kansellert og refundert i sin helhet. 

Ved behov kan det avtales henting i tidsrommet kl. 10:00 - 18:00 Mandag - Fredag individuelt med kunden dersom tidspunkt og dato for beskjed om henting ikke skulle passe. Kunden velger da selv dato og tidspunkt for henting innenfor åpningstidene og varen(e) må hentes innen 1 time fra ønsket tidspunkt for henting. Dersom varen(e) ikke blir hentet etter 1 time fra ønsket dato og tidspunkt for henting etter avtale er ikke klikk&hent lengre tilgjengelig, og bestillingen vil bli kansellert og refundert i sin helhet. 

Vi er svært fleksible når det gjelder klikk&hent bestillinger, og det kan også avtales på forhånd ønsket hentetidspunkt og dato før bestilling legges inn i handlevogn. Kontakt oss på telefon 452 60 093 og oppgi varen(e) som ønskes kjøpt og tidspunkt og dato du ønsker for henting. Varen(e) må også her hentes innen 1 time fra ønsket avtalt dato og tidspunkt for henting. Dersom varen(e) ikke blir hentet etter 1 time fra ønsket dato og tidspunkt for henting etter avtale, er ikke klikk&hent lengre tilgjengelig, og bestillingen vil bli kansellert og refundert i sin helhet dersom kjøpet har blitt gjennomført i nettbutikken.

Vi foretar tilbakebetalingen med samme betalingsmiddel som den du benyttet ved den opprinnelige transaksjonen.

For å gjennomføre en klikk&hent bestilling, må ordren betales i sin helhet ved bruk av betalingsalternativene presentert i nettbutikkens kasse.

Kjøp ved bruk av klikk&hent kan kun gjennomføres dersom vilkårene beskrevet over er oppfylt. 

Klikk&hent er tilgjengelig på følgende adresse:
Basicliving Holmlia 
Holmlia Senter Vei 9, 1255 Oslo