Frakt, Levering og Retur

Retningslinjer for frakt

Vi tilbyr flere fraktalternativer med bring. 

Basicliving.no samarbeider med bring for å levere produktene du har bestilt på en rask, effektiv og trygg måte. I kassen tilbyr vi ulike leveringsmåter via Bring;

  • Post i postkassen. leveres i din postkasse. Du får beskjed når pakken er levert
  • Til hentested. Pakken kan spores og utleveres på ditt lokale hentested.
  • Levert hjem. Pakken kan spores og leveres hjem til deg mellom kl 09-17 eller 15-22 avhengig av ditt postnummer. Bring varsler deg før levering.

Fraktkostnaden spesifiseres og legges til totalsummen i kassen.

Levering

Vi sender din bestilling i løpet av 1 - 2 virkedager. Vi benytter Bring som transportør og vanlig fremsendingstid er 1 - 4 dager fra Oslo avhengig av hvor i Norge du bor. Unntak kan forekomme ved ekstra stor pågang i enkelte perioder i året og da vil leveringstiden bli noe lenger.

Vi har forsendelser til hele Norge med unntak av Svalbard og Jan Mayen.

Vi tar forbehold om lengre leveringstid i perioder med mye trafikk hos oss eller vår transportpartner. Brevpakker leveres normalt sett i din postkasse.

Retur

Vi ønsker å tilrettelegge for at du enkelt kan returnere varer du ikke ønsker å beholde eller ønsker å bytte. Normalt vil vi sende med en returetikett i forsendelsen du har mottatt. Klistre denne på pakken og den er klar til å returneres. Dersom returetikett ikke er mottatt eller du ønsker å få tilsendt en ny returetikett kan du sende forespørsel om dette til: post@basicliving.no.

Du er ansvarlig for trygg retur. Pakk varen godt, og ta vare på kvittering for frakt.

Vi aksepterer ikke rekommandert forsendelse eller postoppkrav som fraktmetode på retur.

Ikke hentet pakke 

Når pakken er sendt fra oss er det kunden som har ansvaret for å hente ut pakken på postkontor/post i butikk. Dersom du ønsker å returnere pakken vennligst benytt deg av angreretten og returner pakken til oss. 

Dersom du ikke henter ut pakken vil du bli belastet med et gebyr på 350,- som skal dekke fraktkostnader tur/retur, handling og embalasje.

Har du spørsmål om frakt, levering og retur kan du sende dette til: post@basicliving.no.